De Heerlijckheid Bergen

Ons Bergen, tot ver over de landsgrenzen bekend als heerlijk kunstenaarsdorp. Met haar lommerrijke lanen, mooie bossen, eindeloze wandel- en fietspaden door bossen en duinen. Prachtige statige huizen, bourgondische inslag en heerlijke sfeer in de straten. 

 

Waai uit in Bergen aan zee na een lange werkdag of strijk neer op een terrasje met uitzicht op de eeuwenoude Ruïnekerk. De tijd staat even stil, soms kan het leven zo simpel zijn..

Bohemian vakantiehuis in  bosrijke omgeving, vakantie aan de Nederlandse kust!

Schoorl, dorp achter de duinen

Op korte afstand fiets je zo door de bossen het prachtige natuurgebied bij Schoorl binnen. Bekend om het hoogste klimduin van Nederland dat midden in het centrum ligt ben je omringd door heerlijke bossen, polderlandschap en duinen. De variatie in landschap is bijzonder en ook de diversiteit ten opzichte van de omringende dorpen is heel prettig en afwisselend.

Strand en vissersdorp Egmond

Langs het strand van Bergen loop je op een mooie zomerse dag lekker naar het strand van buurdorp Egmond. Met haar achtergrond als vissersdorp hangt er een eigenzinnige sfeer. Heerlijk voor een gezellig dagje aan het strand, lekker eten aan de boulevard en slenteren door de winkelstraatjes.

© 2018 by Sandra       -       My Secret Hideaway,  BERGEN NH     -     email slowtravellers@hotmail.com

Annuleringsvoorwaarden: gratis tot 14 dagen voor aankomstdatum, 50% van totaalbedrag 14-7 dagen voor aankomstdatum, 100% van totaalbedrag 7-0 dagen voor aanvang of no-show