Reizen en fotografie zijn mijn passie en daarom..

Op een zonnige dag reed ik vele jaren geleden Bergen binnen en was op slag verliefd op dit prachtige dorp. Wat een sfeer, het voelt hier altijd weer als thuiskomen.

 

Na een half jaar intensieve verbouwing woon ik sinds begin 2018 op dit superplekje. De openslaande deuren, de gave details, de sfeer, de lichtinval.. het draagt allemaal bij aan de fijne beleving van deze plek.

Omdat ik fotograaf en cinematograaf ben heb ik oog voor mooie dingen. Ik combineer mijn passie voor puur en eerlijk wonen (ik verhuis zelf in het voorjaar van 2019 naar mijn tiny house en op Ibiza) met mijn grote liefde voor reizen.

 

Ik vind het fantastisch als anderen ook genieten van dit heerlijke dorp, op deze hele fijne plek. Chillend in de hangstoel schakelt het leven automatisch een paar tandjes terug. Heb je zin om te genieten van Bergen en omgeving? Te relaxen, van de natuur te genieten, lekker eten, shoppen of gewoon even helemaal niks? Je bent hier van harte welkom in My Secret Hideaway!

See you, ayo,

 

Sandra

© 2018 by Sandra       -       My Secret Hideaway,  BERGEN NH     -     email slowtravellers@hotmail.com

Annuleringsvoorwaarden: gratis tot 14 dagen voor aankomstdatum, 50% van totaalbedrag 14-7 dagen voor aankomstdatum, 100% van totaalbedrag 7-0 dagen voor aanvang of no-show