First one and many more to come!

January 9, 2017

Vanachter de schrijftafel grenzend aan mijn balkon schrijf ik met een glimlach deze eerste blog.  Er lag al langer een sluimerend idee om een blog voor Villa Beau Lieu te starten. Het bleef maar hangen en ineens realiseerde ik mij vandaag dat dat komt omdat ik niet steeds ons verhaal wil vertellen. De website en de foto's zeggen al zoveel alsook de recensies op Zoover en graag delen we aanvullende tips en verhalen via onze Facebook en Twitter pagina. 

 

Hoe dan toch invulling te geven hieraan.. en ineens was daar het idee. We geven in dit blog voortaan onze gasten het woord. We vragen ze hun beleving en ervaring met jullie te delen. Tips voor Bergen en omgeving, lekkere eettentjes, fijne wandelroutes, stevige mountainbiketrails, waar je heerlijk luncht of ontbijt, waar je naartoe gaat voor een gezellig praatje en vooral.. hun verhaal. Ik hoop dat zij in de verhalen die we gaan delen ook vertellen over hun dromen voor het komende jaar. Zo met de eerste 9 dagen van Januari op de teller ben ik altijd weer benieuwd naar hoe zij het voor zich zien. Wensen en dromen.. het blijft me boeien. Daarom.. geef ik het stokje graag door.    

 

Ik weet nog niet aan wie, maar ik hoop dat dat snel duidelijk mag worden. 

 

Lieve mensen, ik wens jullie een magisch jaar!

Heel veel liefs en graag tot gauw,

Sandra

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

First one and many more to come!

January 9, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts

February 1, 2017

January 13, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags