You've got to love this place!

January 12, 2017

 

Lieve allemaal, 

 

Wat een gaaf idee om elkaars ervaringen en verhalen te delen. En goed dat jullie er nu voor gekozen hebben om met een blog te beginnen, dat zal vast veel goeds met zich meebrengen!

 

Mijn ervaring met Villa Beau Lieu zou ik ook graag willen delen. Ik heb een paar dagen mogen verblijven en heb het zeker naar mijn zin gehad. Het appartement zag er verzorgd en mooi uit. Wat ik zelf het belangrijkste vind is dat er een fijne sfeer is. Dat je overdag of 's avonds een warm en gezellig gevoel hebt als je in het appartement bent. Bij Villa Beau Lieu heb ik dit zeker ervaren!

 

Naast de mooie inrichting en beleving van het appartement is de locatie ook geweldig. Het dorpje Bergen heeft veel te bieden zoals Sandra al zei in haar bericht. Wat ik nog zou kunnen toevoegen is dat er ook veel winkels zijn waar je leuke kleding kunt scoren. Verder is Bergen op haar prachtigst op het strand. In de zomer volop genieten liggend op je strandhanddoek met een goed boek of luisterend naar muziek en in de winter een frisse neus halen tijdens een strandwandeling.

 

Ik raad zeker aan om een keer langs te komen in 2017 in Villa Beau Lieu. Het zal je een ervaring rijker maken!

 

Veel liefs van Bolivia 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

First one and many more to come!

January 9, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts

February 1, 2017

January 13, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags