Het is zo heerlijk hier!

January 13, 2017

 

 

Wat een superleuk idee om een blog te starten voor deze heerlijke Villa!


Wij komen al 9 jaar in Villa Beau Lieu. We waren zelfs 1 van de eerste gasten.
Voordat we hier terecht kwamen gingen we eigenlijk nooit in Nederland op vakantie. Maar toen we  voor het eerst in Villa Beau Lieu kwamen, waren  we meteen verkocht.
De appartementen zijn met zoveel smaak en stijl ingericht, Jan en Sandra hebben op ieder detail gelet en je voelt je er meteen thuis.


Je hebt alles wat je nodig hebt voor een heerlijke tijd weg bij de hand. 
Het heerlijke dorp met lekkere eettentjes om te lunchen of heerlijk uit eten te gaan,  loop je rechtsaf dan sta je binnen no time in het bos en als je de auto pakt of op de fiets stapt dan ben je zo op het strand waar we altijd naar een strandwandeling eindigen met koffie in strandpaviljoen Noord. Winkelen doe je lekker in Alkmaar, ook daar ben je met de auto zo.


Zomer 2016 zaten we voor het eerst na jaren op Ibiza, maar toen we gisteravond met zn drieën bespraken waar we dit jaar naar toe zullen gaan, was de keus snel gemaakt! We missen Bergen en willen ons hondje graag bij ons hebben!


San vroeg naar mijn dromen voor 2017, eigenlijk heb ik vooral maar 1 wens en dat is dat we de lieve mensen om ons heen nog een hele tijd in goede gezondheid bij ons mogen houden en dat we mogen genieten van elkaar en van het leven…

 

Liefs voor jullie allemaal, Lydia, Mike, Simmen & Bram

 


 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

First one and many more to come!

January 9, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts

February 1, 2017

January 13, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags