Twee nachtjes weg gewonnen! Lisenka geniet en maakt prachtige food fotografie in de Tuinkamer.

January 30, 2017

 

Ooooh wat was ik blij toen ik te horen kreeg dat ik 2 nachtjes weg gewonnen had!! Ik mocht afgelopen week verblijven in het prachtige hotel Villa Beau Lieu. Meer een Bed & Breakfast want het is in een oud gerenoveerd pand met heerlijk ingerichte kamers. Ik wist dat ik dichtbij Mirella in de buurt zou komen en kwam meteen met een briljant idee!

Foodblog met makkelijke, gezonde recepten

Mirella is sinds een aantal jaar bezig met een gezondere leefstijl en werd daarmee steeds creatiever met voeding. Het moest met 4 kinderen vooral niet te veel tijd kosten maar wel gezond en lekker zijn. Goed in balans. Mirella maakt van elke maaltijd een feestje en dat hoeft echt niet lang te duren, moeilijk en duur te zijn. Ze heeft naast haar voedingspraktijk Foodlie Health als voeding & lifestyle coach ook BOXJEGEZONDopgericht via Instagram waarin ze veel gezonde variaties voor lunchpakketjes laat zien. Hiermee wilt ze vooral inspireren en laten zien dat het gezond & lekker kan voor de kids. Geweldig idee!

 

En nu begint ze dus ook een blog om al haar gerechten te delen. Ze merkte dat hier behoefte aan was en vind het leuk om mensen zo te helpen en te inspireren tot een gezondere, maar ook lekkere leefstijl. Ik 'ken' Mirella al een hele tijd via Facebook en afgelopen jaar hebben we elkaar eigenlijk pas echt ontmoet toen ik haar gezin mocht fotograferen. Het voelde meteen heel goed, dat gevoel alsof je elkaar al jaren kent. Dat blijft bijzonder vind ik. Het contact is sindsdien alleen maar meer geworden.

 

Ik vond het super leuk om dit lekkere gerecht (LAKSA SOEP) samen te bereiden en vast te leggen op deze mooie plek (bekijk DIT blogje met foto's van het hotel). Food fotografie trekt mij al heel lang en ik wil daar dit jaar graag meer mee gaan experimenteren om te kijken of dit iets voor mij is. Laat gerust een bericht achter om me te laten weten wat je er van vindt!

En kook jij ook graag (hobbymatig of professioneel), heb je een kookblog en lijkt het je leuk om ook eens een dagje te koken en mooie foto's te maken? Let me know!

Gerecht en oprichter Foodlie Health: Mirella Timmers
Fotografie: Lisenka l' Ami
Styling: Lisenka & Mirella
Locatie: Villa Beau Lieu

Het volledige recept kun je binnenkort vinden op de BLOG van Mirella!

 

Meer blogs en het werk van Lisenka vind je op ( http://www.lisenkalami.nl )

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

First one and many more to come!

January 9, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts

February 1, 2017

January 13, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags