Een klein feestje in Bergen..

January 31, 2017

 

 

Via Facebook had ik 2 nachtjes weg gewonnen, in het vakantiehuis Villa Beau Lieu in Bergen. Een prachtig oud gerenoveerd huis. De eigenaren Sandra & Jan Hoekstra geven af en toe eens een paar nachten weg aan wie wat minder te besteden heeft of wel een opsteker kan gebruiken. Hoe lief! Ik was afgelopen zomer al een lang weekend in Bergen geweest en dat was erg goed bevallen. Keek er dus naar uit om hier weer heen te gaan! En wat een feestje om naar zo'n mooi ingerichte kamer te mogen. 

 

De foto's op de website zijn prachtig vast gelegd en erg uitnodigend. Wel mijn stijl zeg maar; fris, natuurlijk, veel hout en wit, ibiza stijl. Een aanrader dus voor als je eens even lekker ongestoord een paar daagjes of weekje er uit wilt. Vlakbij het strand, winkels en restaurants om de hoek, en Alkmaar is ook dichtbij. Van de zomer heb ik in Hotel Blooming overnacht en o.a. paard gereden door de bossen/duinen, dat was bijzonder! En pijnlijk de dagen er na haha ;-)

Bergen is een klein, gezellig dorp!

Nu was de eerste middag dat ik er was de beste dag voor foto's (kwam ik de dagen daarna achter..) dus voor de food foto's met Mirella top (zie VORIG blogje) maar had ik eind van de dag geen licht meer om het huisje te fotograferen haha. Dat heb ik dus de dag erna gedaan toen het mistig en grauw weer was, helaas wat minder ideaal en heb dus maar kort wat foto's genomen en ben toen lekker gaan shoppen in Bergen. Ook fijn!

Een kleine sfeer impressie dus.

 

Zie voor de foto's en meer van Lisenka haar website: http://www.lisenkalami.nl/blog/sfeervol-hotel-villa-beau-lieu-bergen

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

First one and many more to come!

January 9, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts

February 1, 2017

January 13, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags