Feels like home..

February 1, 2017

 

 

Lieve allemaal,

 

Sandra vroeg ons ook om een blog te schrijven voor de site van Villa Beau Lieu. Tja, zoals wij altijd zeggen, je moet Bergen voelen. Bergen is al van kinds af aan mijn tweede thuis, ik kan het niet uitleggen. Het geeft mij altijd een geluksgevoel om daar te zijn. Toen ik 6 jaar geleden de column in de flair tegen kwam van Sandra en ik haar verhaal las over Villa Beau Lieu, dacht ik, daar wil ik naar toe! Zo gezegd zo gedaan, samen met mijn vriend. We waren allebei super enthousiast. Een prettige sfeer, gevoel van thuis komen, mooi ingericht, alles in de buurt op loopafstand. Ook het ontvangst door Sandra en Jan was erg hartelijk. Wat een lieve mensen met een mooi hart! We zijn er in die tussentijd nu denk ik drie keer geweest en iedere keer was het een rijkdom om daar te zijn.

 

Er is zoveel te doen in Bergen en omstreken; heerlijke boswandelingen, een mooie fietsroute uitstippelen, een strandwandeling of een dag op een strandbedje bij strandtent De Jongens vertoeven. Neem of huur een mountainbike, de mooiste track ligt in Schoorl/Bergen.

Tips voor een gezellige lunch, diner of borrel op de verwarmde terrassen zijn; Fabels, Fabbrica, Wonders. Op het strand zit Hemingway’s , de Jongens, de Zilte Zoen.

De eerste woensdag in augustus is het lichtjesavond in het dorp, ook een leuke belevenis. De markt op zaterdag met zijn delicatessenkraampjes, heerlijk. Jazz on Sail in september in het dorp en op het strand. Een dagje naar Alkmaar of Haarlem is ook dichtbij voor een dagje shoppen. Teveel om op te noemen.

Wij zouden zeggen, ga het zelf voelen en ervaren! Je komt met een blij gevoel weer thuis.

 

Lieve groet van Annemarie & Frank

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

First one and many more to come!

January 9, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts

February 1, 2017

January 13, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags