2 vriendinnen, 1 gala jurk en ongestoord genieten!

February 15, 2017

Tot mijn grote verrassing heb ik met mijn vriendin Nina een overnachting gewonnen bij Vila Beau Lieu! Eindelijk tijd om ongestoord bij te kletsen zonder onze kindjes en zonder dat een van ons weer naar huis moet, heerlijk!

 

We komen aan in het gezellige tuinappartement en worden hartelijk ontvangen door Peqqy, de kaarsjes branden, het is heerlijk behaaglijk en er staan verse bloemen op tafel. Er staat zelfs een lekker flesje bubbels voor ons klaar!

 

 

 

Vannacht heeft het gesneeuwd en de tuin is sprookjesachtig mooi met de lantaarntjes in de boom. We pakken onze spullen en boodschappen uit en gaan lekker aan de bubbels op de bank. Wat een fijne plek hier!

 

 

 

Het huisje is sfeervol ingericht en aan alles is gedacht, mooie schaaltjes, genoeg glazen en kopjes, pannen, een cafetiere, koffie en thee, een theepot en citruspers, schepenvachtjes op het bed, genoeg handdoeken in de badkamer, shampoo en een föhn. 

 

In het laatste daglicht maakt Nina prachtige foto's van mij in de tuin voor een van haar kunstprojecten. 

 

 (fotocredit Nina Beem)

 

Daarna eten we samen en hebben we een heerlijke vriendinnen avond. De bedden slapen heerlijk en 'morgens worden we wakker van kwetterende vogels. 

We ontbijten aan de fijne houten tafel en genieten nog even van de fijne plek. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

First one and many more to come!

January 9, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts

February 1, 2017

January 13, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags